Boosta lymfsystemet

Den här kursen ger dig redskap att boosta ditt lymfsystem. Det kommer göra att du mår bättre, håller dig frisk och att du känner dig lättare i kroppen.

Vi behöver boosta vårt lymfsystemet för att hålla oss friska. Lymfsystemet är en av våra viktigaste kroppsdelar och är vårt avfalls- och reningssystem som hjälper kroppen att hålla sig balanserad. Lymfsystemet har som uppgift att aktivera immunförsvaret genom att dagligen bekämpa bakterier, infektioner och virus bland annat. Lymfsystemet har också som uppgift att rensa bort överflödig vätska, slagg, toxiner, bakterier, fett och annat som varken våra celler eller vår kropp vill ha.

Genom att boosta ditt lymfsystem så boostar du samtidigt ditt immunförsvar och förbättrar din hälsa. Har man ett trögt lymfsystem så ger det sig tillkänna på olika sätt. Vi svullnar upp och känner oss trötta och tunga i kroppen. Det kanske gör att vi försöker träna hårt för att bli av med den där extra vätskan, men ofta är det så här, att om du svullnar upp av din träning, tränar du för hårt. I den här kursen vill jag ge dig redskap som hjälper dig boosta ditt lymfsystem, så att du får igång lymfflödet. Det kommer göra att du håller dig frisk, mår bättre, känner dig lättare och kanske till och med går ner i vikt för det är vad som händer när du får igång cirkulationen i ditt lymfsystem.

Du har tillgång till kursen i ett år efter köp.

Kursinnehåll

19 avsnitt
...
Välkommen till Boosta lymfsystemet
01:01
Vad är lymfsystemet?
00:43
Var hittar vi lymfsystemet?
01:14
Hur tränar man ett trögt lymfsystem?
00:54
Hur vet jag att lymfsystemet är trögt?
01:32
5 korta om lymfsystemet
01:48
Lymfsystemets no-nos
00:41
Intro - Andas igång lymfsystemet
00:51
Andas igång lymfsystemet
09:59
Koppla på andningen
05:03
Intro - Skaka loss
01:37
Skaka loss
07:16
Intro - Väck övre delen av kroppen
00:50
Väck övre delen av kroppen
16:54
Egenvård
17:56
Lymfyoga - Kort (19 min)
18:57
Lymfyoga - Lång (40 min)
39:46
Guidad meditation - Slappna av
13:25
Sammanfattning
01:22

Genom att köpa onlinekursen får du

Videomaterial som kan streamas on demand

Direkt tillgång till utbildaren på Cloocast

Tillgång till kursen i 365 dagar