Boosta lymfsystemet

Course published by Mrs Jones AB
Buy now
599 SEK incl VAT (25%)

Den här kursen ger dig redskap att boosta ditt lymfsystem. Det kommer göra att du mår bättre, håller dig frisk och att du känner dig lättare i kroppen.

Vi behöver boosta vårt lymfsystemet för att hålla oss friska. Lymfsystemet är en av våra viktigaste kroppsdelar och är vårt avfalls- och reningssystem som hjälper kroppen att hålla sig balanserad. Lymfsystemet har som uppgift att aktivera immunförsvaret genom att dagligen bekämpa bakterier, infektioner och virus bland annat. Lymfsystemet har också som uppgift att rensa bort överflödig vätska, slagg, toxiner, bakterier, fett och annat som varken våra celler eller vår kropp vill ha.

Genom att boosta ditt lymfsystem så boostar du samtidigt ditt immunförsvar och förbättrar din hälsa. Har man ett trögt lymfsystem så ger det sig tillkänna på olika sätt. Vi svullnar upp och känner oss trötta och tunga i kroppen. Det kanske gör att vi försöker träna hårt för att bli av med den där extra vätskan, men ofta är det så här, att om du svullnar upp av din träning, tränar du för hårt. I den här kursen vill jag ge dig redskap som hjälper dig boosta ditt lymfsystem, så att du får igång lymfflödet. Det kommer göra att du håller dig frisk, mår bättre, känner dig lättare och kanske till och med går ner i vikt för det är vad som händer när du får igång cirkulationen i ditt lymfsystem.

Du har tillgång till kursen i ett år efter köp.

Read more

Course details

19 parts

2h 21m 49s

Välkommen till Boosta lymfsystemet

1m 1s

Vad är lymfsystemet?

43s

Var hittar vi lymfsystemet?

1m 14s

Hur tränar man ett trögt lymfsystem?

54s

Hur vet jag att lymfsystemet är trögt?

1m 32s

5 korta om lymfsystemet

1m 48s

Lymfsystemets no-nos

41s

Intro - Andas igång lymfsystemet

51s

Andas igång lymfsystemet

9m 59s

Koppla på andningen

5m 3s

Intro - Skaka loss

1m 37s

Skaka loss

7m 16s

Intro - Väck övre delen av kroppen

50s

Väck övre delen av kroppen

16m 54s

Egenvård

17m 56s

Lymfyoga - Kort (19 min)

18m 57s

Lymfyoga - Lång (40 min)

39m 46s

Guidad meditation - Slappna av

13m 25s

Sammanfattning

1m 22s